ŠVĘSK VASARIO 16-ĄJĄ MUZIEJUJE

Lietuvos valstybės atkūrimo dieną kviečiame puoštis trispalvėmis spalvomis ir švęsti Vasario 16-ąją Muziejuje!

Nuo 12:00 iki 16:00 val. kviečiame lankytis Muziejuje ir Galerijoje nemokamai ir leistis po ekspozicijų erdves, pasinerti į Druskininkų istorijos gelmes, nusikelti laiku fotografijos paroda „Pirmoji Lietuvos Respublika (1918–1940 M.): didieji pasiekimai“ iš Nacionalinio M. K. Čiurlionio dailės muziejaus rinkinių, pažvelgti į signatarų ir XIX a. kurortininkų gyvenimą bei atrasti viso pasaulio druskines „1000 druskinių“ ekspozicijoje. Taip pat 13:00 val. kviečiame į dirbtuvėles „Pasidaryk Druskininkų knygelę“, kurią pasigaminę ir vartydami galėsite nusikelti į Druskininkų praeitį. Tai bus Jūsų 100% rankų darbo gaminys: išmatuotas, sukarpytas bei sukomponuotas..

Dienoms ilgėjant, o šešėliams nusitęsiant, Galerijoje kviečiame jų žaismu stebėtis personalinėje Rolano Stankūno parodoje „Šešėlių žaismas“ bei išbandyti 15:00 val. šešėlių teatrą „Kokius padavimus apie Druskininkus kužda šešėliai?“.

Tik nepamirškite registruotis į dirbtuvėles „Pasidaryk Druskininkų knygelę“ bei šešėlių teatrą „Kokius padavimus apie Druskininkus kužda šešėliai?“, nes dalyvių skaičius ribotas.

Registracija tel. 8 313 51 024 arba el. p. edukacija@druskininkumuziejus.lt

Laukiami visi – dideli ir maži!

Renginys skirtas:  kids , teenagers , adults , seniors
The event took place:
2023 February 16
Duration 4 hr
Share