Dzino show

„Dzino show“

Humoristinių situacijų šou

„Aš visada linkiu vieno dalyko – gerų emocijų, nes tai yra vienintelis nemokamas ir sveikai užkrečiamas dalykas. Kuo daugiau šypsokitės, nes tai yra ir adrenalinas, ir džiaugsmas, ir vitaminas C.“

Vitalijus Cololo

„Dzino show“ - unikalus trumpų, linksmų situacijų šou su muzikiniais intarpais. Vaidmenis kuria Renata Kutinaitė, Karolis Sakalauskas, Julius Žalakevičius, Evaldas Jaras, Evita Cololo, Karina Stungytė, režisuoja Andrius Bartkus.

Pirmą kartą Lietuvoje juokingų situacijų šou arba net keli spektakliai viename. Trumpos, nuotaikingos, gyvenimiškos istorijos, spalvingos kasdienybės akimirkos, suteikiančios puikią progą kartu su aktoriais pasijuokti iš kurioziškų nutikimų, gyvenimo ir savęs paties. Scenoje išvysite siautulingą komedijos fiestą, meistriškas aktorių transformacijas, skambės Evitos Cololo dainos.

Dinamiškas, aktualus, linksmas, neprailgstantis ir nuotaikingas. Spindintis talentingiausiais aktoriais ir naujais scenos atradimais. Dedikuotas juokui, gyvenimo džiaugsmui, gerai nuotaikai ir gražiems prisiminimams, kurie visuomet liks mūsų širdyse – skirtas idėjos sumanytojui, neprilygstamam humoristui, draugui ir nuostabiam žmogui – Vitalijui Cololo atminti.

Renginys skirtas:  teenagers , adults , seniors