Druskininkų Kalėdos | Renginių ciklas

Kai pasaulis skaičiuoja paskutines tamsiausias metų dienas, Druskininkų miesto gatvės, vitrinos, namai, alėjos ir parkai nušvinta spalvingomis šviesos instaliacijomis ir žiburėliais. Kurortas tampa išskirtinai šviesus, ryškus ir spalvingas, stebina šventiniu miesto erdvių papuošimu bei spalvingomis iliuminacijomis.

Kalėdiniu laikotarpiu gyventojai ir miesto svečiai kviečiami į įdomias veiklas ir įspūdingus reginius.

Gruodžio pradžioje Pramogų aikštėje įžiebiama daugiau kaip 20 metrų aukščio stulbinanti karūnuota didžioji miesto eglė. Šalia įsikuria ir visą šventinį laikotarpį verda pilnas garsų, kvapų, kalbų, dovanų ir paslapčių kalėdinio miestelio gyvenimas.

Pagrindinėje miesto aikštėje, prie eglės, savaitgaliais vyksta šventiniai gyvos muzikos koncertai. Atlikėjai žiūrovams dovanoja kalėdine dvasia alsuojančias melodijas.

Niekada nežinai, kada mieste sutiksi šviesomis žaižaruojančiu kalėdomobiliu tyliai pralekiantį Senelį Kalėdą ar jo pagalbininkus.

Gydyklų parke aplink Druskininkų muzikinį fontaną kuriamas originalių verslo ir bendruomenės sukurtų kalėdinių eglučių parkas, kasmet nustebinantis ypatingu kūrybiškumu ir netikėtais sprendimais.

Aikštėje prie Druskininkų Švč. Mergelės Marijos bažnyčios įsikuria prakartėlė su gyvomis avelėmis. Savaitgalių vakarais skamba rami ir svajinga vargonų muzika ir giesmės.

Kviečiame ir vėl leistis į svaiginantį, neišdildomų įspūdžių kupiną kalėdinį nuotykį Druskininkuose!

Programa ruošiama.

Renginys skirtas:  dzieci , nastolatki , dorośli ludzie , seniorzy
listopada 30 17:00
Trwanie 38 d.
Dzielić