Žvėrienos vakarienė | Skoniai įvairiai kasdienybei

Švediško stalo vakarienė papildyta išskirtiniais žvėrienos patiekalais. Elniena, stirniena, šerniena, kengūriena, triušiena ar žąsiena patiekalams suteikia charakteringo, žemiško skonio. Žvėriena yra aromatinga, turi mažai riebalų bei neturi alergenų. Marinuojant, ši mėsa suminkštėja ir sušvelnėja jos specifinis skonis, kurį subtiliai atskleidžia kartu patiekiamos daržovės ir kiti pagardai. Žvėrienos vakarienė yra puiki proga atrasti išskirtinius patiekalus ir išsirinkti savo mėgstamiausią. Gal tai yra gurmaniškas kepsnys, burnoje tirpstantis troškinys su padažais ar sultingas žvėrienos plovas? Pagaminta lėtam ragavimui.

Renginys skirtas:  vaikams , paaugliams , suaugusiems , senjorams
lapkričio 09 18:00
Trukmė 2 val.
Dalintis su draugais