Garsaus virtuvės šefo Deivydo Praspaliausko gurmaniška vakarienė

Birželio 7 dieną į Druskininkuose veikiančio panoraminio restorano erdves vienam vakarui persikels ne kartą geriausiu Lietuvos šefu išrinkto Deivydo Praspaliausko restoranas „Amandus“. 

Deivydo tikslas – vienam vakarui šį restoraną paversti „Amandus“ namais: „Atvažiuosiu su visu savo virtuvės kolektyvu, someljė, prie maisto derinsime atitinkamus gėrimus. Kiekvienam svečiui bus pristatyti visi patiekalai. Meniu bus galima rasti per 10-12 metų sukurtų geriausių patiekalų, kurie turi savo istoriją. Bus nemažai ir iš Danijos atsivežtų, ir moderniosios Lietuvos virtuvės valgių.“ Ambicingas Deivydas pažada, kad tikrai bus daug garų, daug dūmų, liepsnos  – svečiai šį vakarą tikrai prisimins kaip smagų gurmanišką nuotykį. Planuojama vakarienė 44 asmenims, taigi vietų skaičius tikrai ribotas: „Toks maksimalus svečių skaičius yra mano restorane, mes prie jo esame įpratę ir jam pasiruošę. Atsivešime savo staltieses, savo lėkštes. Iš tikrųjų visas „Amandus“ tą vakarą „persikaustys“ į Druskininkų Snow arenos panoraminį restoraną...“.

Rezervacija tel. 8 694 51549 arba el.p. admin@akvapark.lt. Rezervacijos metu prašome pranešti apie svečių alergiją ar netoleranciją tam tikriems maisto produktams.

Kaina 1 asm. 90 €, vakarienės laikas 19.00 val.

Renginys skirtas:  suaugusiems , senjorams
Renginys vyko:
2022 birželio 07
Trukmė 3 val.
Dalintis su draugais