Elenos Griščenko ir Alfredo Jurevičiaus tapybos paroda „Fizinės ir metafizinės dimensijos suliejimas“

Druskininkų amatų centre „Menų kalvė“ balandžio 6-29 d. pristatoma nauja tapybos paroda „Fiziniės ir metafizinės dimensijų suliejimas“
PARODOS ATIDARYMAS balandžio 6 d. 17:15 val.

Druskininkiečių Alfredo Jurevičiaus ir Elenos Griščenko tapybos darbų paroda kviečia įsigilinti į sudėtingus būties klausimus, kurie kyla kiekvienam, kas šiandien siekia gauti atodūsio, kartu išgyvena ir jaučia Lietuvos ir viso pasaulio plakančios širdies ritmą. Elenos Griščenko gamtos peizažai vaizduoja aplinką, kurioje norisi gyventi, medituoti, tiesiog būti. Alfredo Jurevičiaus tapyti motyvai simbolizuoja žmogaus vidinio pasaulio atvaizdus, kurie gali pasirodyti sapnuose, gali būti sąmoningi ar nesąmoningi, gali atskleisti net praeitų gyvenimų epizodus. Žiūrovas turi pasirinkimą tarp šių dviejų krantų, ar pasilikti viename iš jų, ar atsispirti ir atsidurti kitame. Žiūrovas turi laisvę ir valią nuspręsti, ar įsijausti giliai, ar lengvai praskristi paviršiumi, pasigrožėti aplinka, patirti malonumą, atsiriboti nuo brutalios realybės, išsinešti gėrį, o trukdį palikti užnugaryje. Rezultatas žiūrovo rankose, kaip ir jo paties daugialypis gyvenimas.

Parodos autoriai Alfredas Jurevičius ir Elena Griščenko nuo 2013 m. gyvena ir kuria Druskininkuose. Elena Griščenko studijavo tapybą Latvijos Dailės akademijoje 1999-2005 m. Alfredas Jurevičius yra Lietuvos Dailės akademijos tapybos katedros absolventas.

Daugiau informacijos: www.acmenukalve.lt

Renginys skirtas:  dzieci , nastolatki , dorośli ludzie
Wydarzenie odbyło się:
2023 kwietnia 06
Trwanie 24 d.
Dzielić