Šeimadienis kurorte

Kurortas savaitgalį ir vėl lauks svečių, paruošęs įvairiausių staigmenų – juk visus metus švenčiame Druskininkų kurorto 230-ąjį gimtadienį! O kadangi kurortą ypač pamėgę šeimos su vaikais, nes tai tobula vieta savaitgalį praleisti visiems kartu, kviečiame kartu švęsti ir Šeimadienį: veiklų ir renginių čia ras bet kuris pagal savo amžių, poreikius, norus ir skonius.

Šeimų orientacinės varžybos žada daugybę intrigų ir potyrių, UNO Parks siūlo aštrių įspūdžių kupiną kelionę po medžius, restoranai ir kavinės kepa burnoje tirpstančias bandeles, ruošia ypatingus šeimų savaitgalio pietų meniu. Gražiausias Lietuvoje muzikinis fontanas užburs muzikos, čiurlenimo, šviesų ir žydinčių gėlių fajerija. Tų, kurie mėgsta vaikščioti pėsčiomis ar propaguoja ekologišką transportą – dviračius, paspirtukus, riedžius, vienračius – laukia įspūdingi maršrutai po gražiausias kurorto vietas.

Būtinai savaitgalį kurorte skambės muzika ir dainos, nes į Druskininkus šį savaitgalį atkeliauja ir Gatvės muzikos diena. Tai šventė, kai įvairiuose Lietuvos ir užsienio miestuose visi mokantys ir norintys išeina groti gatvėse, skveruose, aikštėse ar net viešajame transporte! Tądien miestų gatvės skęsta įvairios muzikos garsuose, o šventės žiūrovai gėrisi muzikantų kuriamais pasirodymais. Nesvarbu, ar esi profesionalus muzikantas, ar mėgėjas; groji metalą ar sutartines – šventėje dalyvauti gali visi!

Atsipalaiduokime, pajudėkime, atraskime netikėčiausius grojančius kurorto kampelius – juk pagaliau pavasaris!

Programa bus pildoma.

Renginys skirtas:  dzieci , nastolatki , dorośli ludzie , seniorzy