Dainuojamosios poezijos šventė „Spinduliuojantys poeziją“

Druskininkai švenčia savo 230-ąjį gimtadienį, o koks gimtadienis be geros muzikos? Tad paskutinį rugpjūčio savaitgalį poezijos ir muzikos mėgėjus kviesime į Dainuojamosios poezijos šventę „Spinduliuojantys poeziją“.

Šventė su gera poezija, autorine muzika, lyrine nuotaika, mylimais aktoriais ir bardais – vienintelis regione šio žanro tęstinis tradicinis renginys, į savo veiklas įtraukiantis didelį būrį bardų muzikos gerbėjų iš Druskininkų ir visos Lietuvos. Šventės dalyviai – profesionalūs dainuojamosios poezijos atlikėjai (aktoriai, poetai, kompozitoriai, muzikantai) bei jaunieji bardai, kurie kuria aukšto meninio lygio koncertines programas: Evelina Dubauskaitė; Aurimas Liudvinovičius, Džiugas Karoblis, Greta Dūdytė. Specialios programos bus skiriamos mažiesiems žiūrovams.

Šventės metu bus pristatoma naujausia, specialiai šiam festivaliui sukurta atlikėjų programa, dainuojama tik lietuviškai, dalyvaus tik populiariausi, žiūrovų mėgstami Lietuvos atlikėjai, kurie užtikrins kokybišką ir aukštą meninį koncerto lygį ir padovanos daugybę gerų emocijų žiūrovams: Vytautas V. ir Jonas Landsbergiai, Kostas Smoriginas, Audrius Balsys, Martynas Kuliavas, aktorius Vidas Petkevičius, Marius Jampolskis ir Deivydas Zvonkus, Aidas ir Ignas Giniočiai, Džiugas Širvys, Vygintas Zmejauskas, Kristina Kazlauskaitė, Saulius Bareikis ir kt.

Vakaro metu bus eksponuojama Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laureato, Tarptautinės meninės fotografijos federacijos fotografo menininko, Lietuvos fotomenininkų sąjungos Garbės nario, fotografo Algimanto Aleksandravičius fotografijų paroda.

Leidinių mugėje bus pristatomi poezijos ir bardų muzikos leidiniai.

Programa bus pildoma.

Renginys skirtas:  dzieci , nastolatki , dorośli ludzie , seniorzy
sierpnia 30 17:00
Trwanie 5 g.
Dzielić