FURYTTO | Koncertas

Sveiki visi! Organizuojamas nepakartojamas HipHop’ui bei Trap’ui atstovaujančio muzikos atlikėjo Furytto koncertas, Birželio 2d. JUC (

Jaunimo užimtumo centre, Druskininkuose).

Renginį atidarys ir pagrindinį vakaro atlikėją apšildys iš Druskininkų kilę trap’o prodiuseriai bei atlikėjai - Stiff x Dejjven. Turėsite puikią galimybę išgirsti Druskininkų mieste kurtą muziką, kurios niekas iki šiol nėra girdėjęs gyvai! Tai Tavo metas išgirsti bei susipažinti su savo miesto muzika! Po jų iškart ant scenos lips pagrindinis vakaro atlikėjas - FU-RY-TTO!! Jis sužavės savo puikia muzika ir privers visus judėti muzikos ritmu. Likusį vakarą praleisite su DJ, kuris užkurs šokių aikštelę ir privers pajudėti kiekvieną!

Lauksime Jūsų Jaunimo užimtumo centre birželio 2d.! Iki pasimatymo!

SVARBI INFORMACIJA:

- Durys atidaromos: 19:45

- Pradžia: 20:30

- Renginio trukmė: ~ 3 val.

- Kaina: internetu - 10€, vietoje - 15€

- Amžiaus cenzas: N-14

- Nuolaidos: netaikomos

Į renginį draudžiama įsinešti: alkoholinius gėrimus, narkotines medžiagas, šaltuosius ginklus, sprogstamąsias medžiagas, profesionalią fotografavimo bei filmavimo įrangą.

Renginio organizotorius neprisiima atsakomybes uz renginio metu patirtus sužalojimus, pamestus/pavogtus daiktus bei nelaimingus atsitikimus renginio metu.

Renginio organizatorius prisiima atsakomybę dėl renginio ir jo kokybės. Renginį atšaukus ar nukėlus, dėl bilietų ir pinigų grąžinimo sprendimą priima ir už pinigų grąžinimą, atsako organizatorius. Dėl pinigų grąžinimo kreiptis - į renginio organizatorių.

Renginys skirtas:  paaugliams , suaugusiems
Renginys vyko:
2023 birželio 02
Trukmė 19 val. 45 min.
Dalintis su draugais