MENINĖS FOTOGRAFIJOS KONKURSAS „GAMTA LT“

Druskininkų amatų centras “Menų kalvė” kviečia dalyvauti jau tradiciniu tapusiame meninės fotografijos konkurse “Gamta LT”!

Apie konkursą

Meninės fotografijos konkursas „GAMTA LT“ (Konkursas) yra atviras visiems fotografijos ir Lietuvos gamtos gerbėjams. Konkursui pateiktos nuotraukos bus publikuojamos Druskininkų amatų centro „Menų kalvė“ („Menų kalvės“) socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje, pasirinktinai – socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje. Geriausios nuotraukos pateks į virtualią parodą „Menų kalvės“ interneto puslapyje www.acmenukalve.lt.
Konkurso organizatoriai laukia kokybiškų, kompoziciškai įdomių bei originalių nuotraukų, atitinkančių konkurso temą. Kviečiame fotografuoti Lietuvos gamtą, jos charakterį, reiškinius bei įdomybes tiek iš arti, tiek iš toli. O gal jau turite 2023-2024 metais užfiksuotą gamtos kadrą, kuris tinka mūsų siūlomai temai? Linkime smagių atradimų gamtoje ir laukiame Jūsų nuotraukų!
Konkurso laureatams prizus skiria Druskininkų savivaldybė, Druskininkų turizmo ir verslo informacijos centras ir „Menų kalvė“.

Daugiau informacijos ir konkurso taisyklės: http://acmenukalve.lt/lt/renginiai/renginys/108-menines-fotografijos-konkursas-gamta-lt

 

Meant for audience:  teenagers , adults , seniors