Druskininkų turizmo dienos

Paskutinis rugsėjo savaitgalis Druskininkuose tradiciškai yra skirtas tikriems turizmo gurmanams. Miestas šįmet švenčia savo 230-ąjį gimtadienį, tad savo kvies savo svečius atvykti į turizmo sostinę ir švęsti Tarptautinę turizmo dieną tris dienas ir dvi naktis .

Šįmet Druskininkai ir vėl kvies į nepamirštamų potyrių, vaizdų ir mistinių garsų kelionę – kurorto svečius ir gyventojus stebins virtinė gurmaniškų patirčių.

Turizmo dienų dalyviai ne tik taps įspūdingo reginio liudininkais – kelionė po rudeniškus kurorto vakarus pavirs į kartu su miestu išgyventą patirtį. Atgyjančios legendos, subtilus balansavimas tarp ramybės ir intensyvumo, muzikinės nakties simfonijos – tai yra vienintelė proga metuose, kai galima prakalbinti pačias slapčiausias Druskininkų gelmės kerteles.

Druskininkų turizmo dienos yra unikalios – jos atskleidžia įvairialypę kurorto turizmo produktų gausą ir rinktines patirtis. Didieji SPA centrai kviečia į naktinį pirčių ir baseinų šėlsmą, ruošia šiai progai išskirtines programas.

Be to, kūrėjų mieste nebijoma eksperimentuoti, ieškoti galimybių sujungti įvairias menines technikas ir disciplinas, leisti miesto svečiams ir gyventojams pažvelgti į miestą iš nepažintų perspektyvų.

Ruošiame jums ypatingą programą, jog po apsilankymo pas mus, drąsiai galėtumėte pasakyti – aš noriu grįžti į Druskininkus!

Programa bus pildoma.

Renginys skirtas:  vaikams , paaugliams , suaugusiems , senjorams
rugsėjo 27 18:00
Trukmė 3 d.
Dalintis su draugais