Filmas „Ilga istorija trumpai“

ILGA ISTORIJA TRUMPAI | LONG STORY SHORT (AUSTRALIJA, 2021)

Režisierius: Josh Lawson
Romantinė komedija, drama
Trukmė: 1.30
Amžiaus cenzas: N-13
Filmas originalo kalba su lietuviškais subtitrais

Tedis ir Lijana – jauna pora, ruošianti vestuves. Jie kupini vilčių ir svajonių apie ateitį kartu. Tačiau vestuvių ryte Tedo laukia netikėtas staigmena: jo žmona jau kelis mėnesius nėščia!
Sutrikęs ir pasimetęs Tedis bando suprasti, kaip tai įmanoma. Jis netrukus suvokia, kad pateko į keistą laiko verpetą, kuriame jo gyvenimas prabėga žaibišku greičiu. Kiekviena diena prilygsta metams, o Tedis šokinėja laiku, stebėdamas, kaip Lijana sensta, o jo vaikai auga akyse.
Tedis desperatiškai bando atrasti būdą, kaip sustabdyti laiką ir išgelbėti savo meilę. Jis ieško atsakymų moksle, religijoje ir net magijoje. Tačiau vienintelis dalykas, kurį jis randa, yra tai, kad laikas nesustoja niekam, o brangiausius žmones reikia branginti kiekvieną akimirką.
„Ilga istorija trumpai“ – tai ne tik romantinė komedija, bet ir jausminga drama apie meilę, praradimą ir laiko tėkmę. Filmas priverčia susimąstyti apie tai, kas iš tiesų svarbu gyvenime, ir skatina branginti kiekvieną kartu praleistą akimirką su artimaisiais.

„Ilga istorija trumpai“ – filmas, kuris privers jus juoktis, verkti ir susimąstyti.

Renginys skirtas:  paaugliams , suaugusiems , senjorams
Renginys vyko:
2024 rugpjūčio 15
Trukmė 1 val. 30 min.
Dalintis su draugais