Bajano virtuozo iš Ukrainos Yevgenii Musijets koncertas

Soliniai bajano virtuozo Yevgenii Musijets iš Ukrainos koncertai, jau sužavėjo nemažą Lietuvos miestų publikos dalį! Lapkričio 16 d. 16 val. į koncertą kviečiame druskininkiečius ir miesto svečius! 

Yevgenii Musijets (Євгеній Мусієць) savo šeimoje yra penktos kartos bajanistas. Dar būdamas ketverių metų berniukas, jis pradėjo mokytis groti pas savo senelį, o penkerių metų jau pasirodė scenoje. Pirmąjį solinį koncertą Jevgenijus grojo būdamas septynerių. Baigė Užgorodo muzikos koledžą, vėliau aukštąjį išsilavinimą (bakalauro ir magistro laipsnius) įgijo Mukačevo valstybiniame universitete. Atlikėjas yra daugelio respublikinių ir tarptautinių konkursų bei festivalių laureatas. Įrašė kompaktinę plokštelę „Revelation”. Nuo 2017 metų groja kolektyve „YeS Duet“, su kuriuo yra koncertavęs daugelyje Europos šalių bei Izraelyje. Kartu su žmona Alena augina dukrą.

Renginio metu skambės J. S. Bach, A. Vivaldi, J. Sibelius, R.Ruggieri, M. Legrand kūryba, ukrainiečių kompozitorių V. Vlasov, Y. Derbenko, V. Zubitsky, S. Voitenko, B.Mironchuk kūriniai bei žydiškų melodijų interpretacijos.

Bilieto kaina: 10 Eur/asm.
Bilietais prekiaujama nuo spalio 24 d. iki lapkričio 16 d. 
Bilietus galima įsigyti Druskininkų amatų centre „Menų kalvė“ (M. K. Čiurlionio g. 27, Druskininkai) darbo laiku: II-IV | 10:00–18:00 
Bilietus galima rezervuoti tel. +37067176108, el. p.: menukalve@druskininkukc.lt

Renginys skirtas:  vaikams , paaugliams , suaugusiems , senjorams