Kartvelietiška vakarienė | Tradicija kiekviename kąsnyje
Švediško stalo vakarienė papildyta išskirtiniais patiekalais. Šio vakaro meniu vyrauja ryškūs skoniai iš Sakartvelo. Mėsos savybes atskleidžia rūgšties turintys produktai (pomidorai, slyvos ar vynas), o stambiai pjaustytos daržovės geriau išsaugo savo skonį. Kartvelų patiekalų skonių dermę praturtina ne tik žalumynai ir prieskoniai, bet ir daug kur naudojami graikiniai riešutai bei granatai. Charakteringoji charčio sriuba, sotūs troškiniai, abchazuriai, gruziniški šašlykai, chačapuriai, chinkaliai, kababi, vištiena padažuose - ar galite jiems atsispirti? Jaukumu dvelkiantis maistas apjungia maloniam bendravimui ir gyvenimo šventei.
Renginys skirtas:
vaikams , paaugliams , suaugusiems , senjorams
lapkričio 02 18:00
Trukmė
2 val.
Dalintis su draugais
Pridėti į kalendorių