Lietuviška vakarienė | Pažįstami skoniai su nostalgijos prieskoniais
Švediško stalo vakarienė papildyta išskirtiniais patiekalais. Lietuviškai virtuvei yra būdingas šaltų užkandžių stalas, mėsos bei bulvių patiekalų gausa, pieno produktai. Turbūt dažniausiai ragaujami yra cepelinai bei šaltibarščiai; šalia jų rikiuojasi įvairūs blynai, kugelis, daržovės (marinuojamos žiemai) bei miško gėrybės. Geriausiu užkandžiu prie alaus yra tituluojama kepta duona su česnaku, o saldų stalą garbingai puošia lietuviška klasika - šakotis. Šildantys skoniai nepaliks abejingų.
Šiandien lietuvišką virtuvę restorane LABAI atraskite iš naujo.
Renginys skirtas:
vaikams , paaugliams , suaugusiems , senjorams
lapkričio 16 18:00
Trukmė
2 val.
Dalintis su draugais
Pridėti į kalendorių