Lietuviška vakarienė | Pažįstami skoniai su nostalgijos prieskoniais

Švediško stalo vakarienė papildyta išskirtiniais patiekalais. Lietuviškai virtuvei yra būdingas šaltų užkandžių stalas, mėsos bei bulvių patiekalų gausa, pieno produktai. Turbūt dažniausiai ragaujami yra cepelinai bei šaltibarščiai; šalia jų rikiuojasi įvairūs blynai, kugelis, daržovės (marinuojamos žiemai) bei miško gėrybės. Geriausiu užkandžiu prie alaus yra tituluojama kepta duona su česnaku, o saldų stalą garbingai puošia lietuviška klasika - šakotis. Šildantys skoniai nepaliks abejingų.

Šiandien lietuvišką virtuvę restorane LABAI atraskite iš naujo.

Renginys skirtas:  vaikams , paaugliams , suaugusiems , senjorams
Renginys vyko:
2024 lapkričio 16
Trukmė 2 val.
Dalintis su draugais