Šviečiančių moliūgų vakarai

Tradiciškai rudenį, paskutinį spalio savaitgalį, skverelyje prie Druskininkų muzikinio fontano vyks Šviečiančių moliūgų vakarai. 

Visa Druskininkų bendruomenė – mokyklos, darželiai, prekybos centrai, įstaigos, restoranai, šeimos, draugų kompanijos, darbo kolektyvai tamsiais rudens vakarais pasitelkia kūrybinę fantaziją, pasigalanda įrankius, raitojasi rankoves ir kuria linksmą, jaukią ir be galo mielą šventę iš fantastiškai mielos rudens daržovės – moliūgo.

Tiems, kurie dar nemoka, į moliūgų skaptavimo pamokas kviečia fantastiškoji dirbinių iš natūralių gamtinių priemonių kūrėja – floristė Rūta Kazakevičienė. Moliūgų skaptavimo ir dekoravimo dirbtuvės įsikuria Druskininkų amatų centre „Menų kalvė“. 

Pasakiška, šilta ir jauki rudens žibintų iš moliūgų ekspozicija skverelyje prie Muzikinio fontano savo jaukiomis ugnelėmis ir kvapais pritraukia galybę  išėjusių pasivaikščioti kurorto svečių ir pačių druskininkiečių.

Lankytojai žavisi, aikščioja, fotografuoja ir fotografuojasi. Sukurtos kompozicijos, išradingai išskaptuoti moliūgai dalyvauja Moliūgų Karaliaus rinkimuose. Žiūrovai balsuoja ir renka patį gražiausią, įspūdingiausią, įdomiausią, linksmiausią moliūgą, kuriam bus suteiktas Moliūgų karaliaus titulas!

Kurorto kavinės ir restoranai visą savaitgalį savo meniu papildo patiekalais iš moliūgų, siūlydami labai gardžių patiekalų – sriubų, troškinių, pyragų, džemų, padažų, blynelių. Juos tikrai būtina paskanauti!

Programa bus pildoma.

Renginys skirtas:  Дети , Подростки , bзрослые люди , Пожилые люди
октября 25 18:00
Продолжительность 10 д.
Поделиться