Italijos skonio legendos. Autentiška ar išgalvota? Su Jurga ir Pauliumi JURKEVIČIAIS

🍴🇮🇹  Unikalūs skonio potyriai su svečiais iš Italijos.

Jau kovo 2 d. 19 val. pasinerkite į kulinarinių atradimų vakarą ir pasimėgaukite autentiškais Italijos skoniais su Jurgita bei Pauliumi Jurkevičiais. Šis išskirtinis renginys žada svaiginančią kelionę į Italijos virtuvės širdį kerinčioje SPA VILNIUS Druskininkai Žiemos sodo aplinkoje.

Pasinerkite į kulinarinių atradimų vakarą ir pasimėgaukite autentiškais Italijos skoniais su Jurgita bei Pauliumi Jurkevičiais. Šis išskirtinis renginys žada svaiginančią kelionę į Italijos virtuvės širdį kerinčioje SPA VILNIUS Druskininkai Žiemos sodo aplinkoje.

– Elegancijos meistriškumo kursas: „Aceto Tradizionale di Modena“, Italijos skysto aukso, degustavimo meno. Atskleiskite jo turtingo skonio paslaptis ir sudėtingas jo vertinimo technikas.

– Romos skonis: Sužinokite, kaip subtiliai subalansuoti skonius su Romos artišokų ir jūros gėrybių tartaru - patiekalu, kuriame atsiskleidžia Viduržemio jūros esmė.

– Pagrindinis traukos objektas: Karališkieji baklažanai „Parmigiana“: pasimėgaukite klasikiniu Neapolio patiekalu - karališkaisiais baklažanais „Parmigiana“. Tai ne šiaip sau parmidžana - tai karališka puota, praturtinta mocarela, baklažanais, langustinais ir tigrinėmis krevetėmis, kiekviename kąsnyje siūlanti skonių simfoniją.

– Saldi išvada: Pavasario įkvėptas itališkas „Mimozos“ tortas. Šis lengvas ir lengvas desertas savo saldžiu ir švelniu skoniu žada nukelti jus į žydinčius Italijos kraštovaizdžius. 

Vakarienės kaina asmeniui – 50 €;
Vakarienės ir priderintų gėrimų kaina asmeniui – 70 €.
Vietų skaičius ribotas.

Staliukų rezervacijos telefonu +370 687 74583

Italijos skoniai restorane LABAI:
K. Dineikos g. 1, Druskininkai
+370 687 74583
labai@spavilnius.lt

Renginys skirtas:  bзрослые люди , Пожилые люди
Мероприятие состоялось:
2024 марта 02
Продолжительность 2 чac.
Поделиться