NAUJIEJI METAI šokio žingsneliu!

Jau visai netrukus peržengsime naujos pradžios slenkstį – šoksime į 2024 metus! „Eglės sanatorija“ kviečia atsisveikinti su praėjusiais ir pasitikti naujuosius metus diskotekoje – šokio žingsneliu. Sanatorijoje skambės geriausi visų laikų hitai – nuo 70-ųjų iki šių dienų! Diskoteką papildys ir muzikiniai pasirodymai – gerą nuotaiką jums dovanos dainininkė ANŽELA ir grupė LA FORZA su Renata Norvile, Neringa Nekrašiūte ir Gabriele Banevičiene-Gabi. Paskutinį metų vakarą sanatorijoje jūsų lauks neužmirštama šventė, šokti užvedanti muzika ir pakili nuotaika!

ŠVENTĖS KONCEPTAS – neįpareigojantis! Jūs už papildomą mokestį galite rezervuoti staliuką keturiems asmenims arba rinktis į šventę atvykti be staliuko rezervacijos – galėsite prisėsti tam skirtose vietose arba muzikos klausytis stovint. O dar geriau – šokant! Pagrindinis vakaro akcentas – diskoteka. Judėsime šokio žingsneliu!

VAKARO PROGRAMA –gerą nuotaiką jums dovanos vakaro vedėjas, kuris stebins įvairiais žaidimais, dovanomis ir siurprizais! 

DISKOTEKA –visą vakarą garsiausius muzikinius hitus gros ir šokti jus kvies vakaro DJ. Diskoteką papildys ir nuobodžiauti neleis grupė LA FORZA. Šios grupės atlikėjos – tikros popscenos divos – Renata Norvilė, Neringa Nekrašiūtė ir Gabrielė Banevičienė-Gabi. Taip pat nostalgiškų emocijų verpetą užsuks dainininkė Anžela, atlikdama senas, visų mylimas dainas, ir naujausius šių laikų kūrinius. Grupė „La Forza“ ir dainininkė Anžela Adamovič savo pasirodymus atliks abiejuose miestuose – ir Druskininkuose, ir Birštone.

GĖRIMAI IR UŽKANDŽIAI – kiekvieną vakaro svečią pasitiksime su taure vyno. Taip pat vakaro metu veiks baras, kuriame galėsite už papildomą mokestį įsigyti norimų gėrimų bei užkandžių.

NAUJAMETINIS FEJERVERKAS – 00:00 dangų nuspalvins šventinis „Eglės sanatorijos“ fejerverkas. 

 

Renginys skirtas:  bзрослые люди , Пожилые люди
Мероприятие состоялось:
2023 декабря 31
Продолжительность 5 чac.
Поделиться